Advertisement

Hüsnü Bayramoğlu Said Nursi / Said Nursi'nin talebeleri Cumhurbaşkanı iftarında : Bediüzzaman said nursi'nin talebelerinden hüsnü bayramoğlu, i̇stanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Hüsnü Bayramoğlu Said Nursi / Said Nursi'nin talebeleri Cumhurbaşkanı iftarında : Bediüzzaman said nursi'nin talebelerinden hüsnü bayramoğlu, i̇stanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.. Bayramoğlu kendisini bediüzzaman said nursi'nin talebesi ve hizmetkarı, hizmet vakfı mütevelli heyeti başkanı olarak tanıtıyordu. Bayramoğlu, yaklaşık 2 haftadır hastanede entübe halinde tedavi görüyordu. Adalet bakanı abdulhamit gül, bediüzzaman said nursi'nin talebelerinden hüsnü bayramoğlu'nun vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı. İbrahim dedeşah tereke hakimliğinin müteveffa said nursi'nin odasında tes. Hüsnü ağabey'in said nursi hazretleri ile 2 harika hatırası.

Ustad bediüzzaman said nursi hazretlerinin son talebelerinden hüsnü bayramoğlu ağabey hakkın rahmetine kavuştu.allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Hüsnü ve yilmaz bayram ağabeyler, safranbolu kahramanlarından berber hıfzı bayram'ın oğullarıdır. Bayramoğlu'nun cenazesi, bediüzzaman said nursi'nin diğer talebelerinin de bulunduğu eyüpsultan kabristanı'na defnedilecek. Saidi nursi'nin talebelerinden olan hüsnü bayramoğlu, 86 yaşında hayatını kaybetti. Bediüzzaman'ın şanlıurfa'da vefat ettiği ana kadar yakınında bulunan hüsnü bayramoğlu, bediüzzaman'ın vekil tayin ettiği isimlerden biriydi.

Bediüzzaman Said Nursi'nin Talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu ...
Bediüzzaman Said Nursi'nin Talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu ... from img4.beyazgazete.com
Hüsnü ve yilmaz bayram ağabeyler, safranbolu kahramanlarından berber hıfzı bayram'ın oğullarıdır. 1935 safranbolu doğumlu olan hüsnü bayramoğlu, 1949'da bediüzzaman. Bediüzzaman said nursi vefatında tereke hakimliğinin tespit ettiği eşyalar listesi. Bayramoğlu, 1949'da bediüzzaman ile tanışırken 1950'de hizmetine. Hüsnü bayramoğlu 15 şubat 1935 tarihinde safranbolu ilçesinde dünyaya geldi. Üstad bediüzzaman said nursî'nin talebelerinden hüsnü bayramoğlu ağabey'in vefat haberini derin bir teessürle öğrendim. Safranbolu'da 1935 yılında doğan hüsnü bayramoğlu, 7 yaşında nur risalelerini yazmaya başladı. 1935 safranbolu doğumlu hüsnü bayramoğlu, 1949'da, henüz daha çocuk sayılabilecek yaşta, bediüzzaman said nursi'nin hizmetine girmiştir.

86 yaşında tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren hüsnü.

İbrahim dedeşah tereke hakimliğinin müteveffa said nursi'nin odasında tes. Adalet bakanı abdulhamit gül, bediüzzaman said nursi'nin talebelerinden hüsnü bayramoğlu'nun vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı. 1949'da, daha çocuk sayılabilecek yaşta( 14 yaşında) ,bediüzzaman said nursi'nin. Bediüzzaman said nursi vefatında tereke hakimliğinin tespit ettiği eşyalar listesi. Hüsnü ağabey'in said nursi hazretleri ile 2 harika hatırası. Safranbolu'da 1935 yılında doğan hüsnü bayramoğlu, 7 yaşında nur risalelerini yazmaya başladı. Hüsnü bayramoğlu 15 şubat 1935 tarihinde karabük'ün safranbolu ilçesinde dünyaya geldi. 86 yaşında tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren hüsnü. Bayramoğlu kendisini bediüzzaman said nursi'nin talebesi ve hizmetkarı, hizmet vakfı mütevelli heyeti başkanı olarak tanıtıyordu. Hüsnü bayramoğlu ağabeyin son durumu yayınlandı. Bediüzzaman said nursi'nin talebelerinden hüsnü bayramoğlu korona virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Bediüzzaman said nursi hazretlerinin hizmetkarı ve talebesi. Hüsnü bayramoğlu'nun cenaze programı daha sonra açıklanacak.

Bediüzzaman said nursi hazretlerinin talebelerinden hüsnü bayramoğlu ağabey vefat etti. 1935 safranbolu doğumlu hüsnü bayramoğlu, 1949'da, henüz daha çocuk sayılabilecek yaşta, bediüzzaman said nursi'nin hizmetine girmiştir. Hüsnü bayramoğlu 15 şubat 1935 tarihinde safranbolu ilçesinde dünyaya geldi. Ali erbaş, hüsnü bayramoğlu'nun hayatını kaybetmesinin ardından. Adalet bakanı abdulhamit gül, bediüzzaman said nursi'nin talebelerinden hüsnü bayramoğlu'nun vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Başkan Erdoğan''dan Hüsnü Bayramoğlu''na geçmiş olsun ...
Başkan Erdoğan''dan Hüsnü Bayramoğlu''na geçmiş olsun ... from www.milatgazetesi.com
Bediüzzaman'ın şanlıurfa'da vefat ettiği ana kadar yakınında bulunan hüsnü bayramoğlu, bediüzzaman'ın vekil tayin ettiği isimlerden biriydi. 1935 safranbolu doğumlu olan hüsnü bayramoğlu, 1949'da bediüzzaman. Hüsnü bayramoğlu'nun cenaze programı daha. Bediüzzaman said nursi'nin talebelerinden hüsnü bayramoğlu korona virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Vefatına kadar said nursi'nin en yakınında bulunan hüsnü bayramoğlu, bediizzaman'ın şoförlüğünü de yapmıştı. Üstadın hizmetinde çok hassas olmak lazım, uyanık olmak lazım. Üstad bediüzzaman said nursî'nin talebelerinden hüsnü bayramoğlu ağabey'in vefat haberini derin bir teessürle öğrendim. Öyle ya diyanet'in gayri resmi tarikatlar raporu bile, genel olarak nurcuları özel olarak meşveretçiler'i.

Bayramoğlu, yaklaşık 2 haftadır hastanede entübe halinde tedavi görüyordu.

86 yaşında tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren hüsnü. Hüsnü bayramoğlu'nun sabah gazetesi'nden i̇sa tatlıcan'a yaptığı. Üstadın hizmetinde çok hassas olmak lazım, uyanık olmak lazım. Saidi nursi'nin talebelerinden olan hüsnü bayramoğlu, 86 yaşında hayatını kaybetti. Hüsnü bayramoğlu 15 şubat 1935 tarihinde karabük'ün safranbolu ilçesinde dünyaya geldi. Hüsnü bayramoğlu'nun cenaze programı daha. Bayramoğlu kendisini bediüzzaman said nursi'nin talebesi ve hizmetkarı, hizmet vakfı mütevelli heyeti başkanı olarak tanıtıyordu. Ali erbaş, hüsnü bayramoğlu'nun hayatını kaybetmesinin ardından sosyal medya hesabından baş sağlığı mesajı yayımladı. Bediüzzaman'ın şanlıurfa'da vefat ettiği ana kadar yakınında bulunan hüsnü bayramoğlu, bediüzzaman'ın vekil tayin ettiği isimlerden biriydi. Bizim için menderes neyse erdoğan da odur demişti. Öyle ya diyanet'in gayri resmi tarikatlar raporu bile, genel olarak nurcuları özel olarak meşveretçiler'i. Bayramoğlu'nun cenazesi, bediüzzaman said nursi'nin diğer talebelerinin de bulunduğu eyüpsultan kabristanı'na defnedilecek. Bayramoğlu, yaklaşık 2 haftadır hastanede entübe halinde tedavi görüyordu.

Hüsnü bayramoğlu, sabah gazetesi'ne verdiği röportajda, üstad bediüzzaman said nursi'nin ayasofya hayalini 60 yıl sonra recep tayyip erdoğan gerçekleştirdi. Hüsnü bayramoğlu'nun cenaze programı daha sonra açıklanacak. Ali erbaş, hüsnü bayramoğlu'nun hayatını kaybetmesinin ardından sosyal medya hesabından baş sağlığı mesajı yayımladı. Hüsnü bayramoğlu ağabeyin son durumu yayınlandı. Saidi nursi'nin talebelerinden olan hüsnü bayramoğlu, 86 yaşında hayatını kaybetti.

Bediüzzaman'ın Talebesi Hüsnü Bayramoğlu Vefat Etti ...
Bediüzzaman'ın Talebesi Hüsnü Bayramoğlu Vefat Etti ... from www.habersanliurfa.net
Hüsnü bayramoğlu 15 şubat 1935 tarihinde karabük'ün safranbolu ilçesinde dünyaya geldi. Üstad bediüzzaman said nursî'nin talebelerinden hüsnü bayramoğlu ağabey'in vefat haberini derin bir teessürle öğrendim. Bediüzzaman said nursi'nin talebelerinden hüsnü bayramoğlu, i̇stanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bizim için menderes neyse erdoğan da odur demişti. İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. 1935 safranbolu doğumlu olan hüsnü bayramoğlu, 1949'da bediüzzaman said nursi'nin talebesi oldu. Ayasofya'daki tarihi günde hazır bulunan bediüzzaman said nursi'nin talebesi hüsnü bayramoğlu'nun genelkurmay başkanı yaşar güler ile fotoğrafı cumhuriyet paçavrası çarpıttı. 1935 safranbolu doğumlu olan hüsnü bayramoğlu, 1949'da bediüzzaman.

Said nursi:kürtlerin iki özelliği var abdülkadir badıllı ve mehmet kırkıncı'nın türk kürt mesajları.

Bayramoğlu, yaklaşık 2 haftadır hastanede entübe halinde tedavi görüyordu. Ustad bediüzzaman said nursi hazretlerinin son talebelerinden hüsnü bayramoğlu ağabey hakkın rahmetine kavuştu.allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Nur camiasının otorite olarak kabul ettiği bayramoğlu önemli açıklamalarda bulundu. Bediüzzaman said nursi hazretlerinin talebelerinden hüsnü bayramoğlu ağabey vefat etti. Bayramoğlu kendisini bediüzzaman said nursi'nin talebesi ve hizmetkarı, hizmet vakfı mütevelli heyeti başkanı olarak tanıtıyordu. Hüsnü bayramoğlu, sabah gazetesi'ne verdiği röportajda, üstad bediüzzaman said nursi'nin ayasofya hayalini 60 yıl sonra recep tayyip erdoğan gerçekleştirdi. Öyle ya diyanet'in gayri resmi tarikatlar raporu bile, genel olarak nurcuları özel olarak meşveretçiler'i. Bayramoğlu da bu çarpıtmaya cevaben yazılı bir açıklama yayınladı. Bediüzzaman said nursi'nin talebelerinden hüsnü bayramoğlu, i̇stanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ayasofya'daki tarihi günde hazır bulunan bediüzzaman said nursi'nin talebesi hüsnü bayramoğlu'nun genelkurmay başkanı yaşar güler ile fotoğrafı cumhuriyet paçavrası çarpıttı. «said nursi hazretlerinin mutlak vekili hüsnü bayramoğlu ayasofya'da. Hüsnü bayramoğlu 15 şubat 1935 tarihinde safranbolu ilçesinde dünyaya geldi. Hüsnü bayramoğlu'nun sabah gazetesi'nden i̇sa tatlıcan'a yaptığı.

Üstadın hizmetinde çok hassas olmak lazım, uyanık olmak lazım hüsnü bayramoğlu. 1935 safranbolu doğumlu hüsnü bayramoğlu, 1949'da, henüz daha çocuk sayılabilecek yaşta, bediüzzaman said nursi'nin hizmetine girmiştir.

Posting Komentar

0 Komentar